اراده مدیریت شهری، سرمایه‌گذاری در حوزه جوانی جمعیت است | احیای ساختار معاونت فرهنگی شهرداری در آینده نزدیک

  • کد خبر: ۴۱۸۰۱۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳
اراده مدیریت شهری، سرمایه‌گذاری در حوزه جوانی جمعیت است | احیای ساختار معاونت فرهنگی شهرداری در آینده نزدیک
شهردار مشهد گفت: ملت ایران از این پیچ تاریخی عبور خواهد کرد و پس از آن برای فتح قله‌هایی که در پیش دارد، باید به سرانه جمعیت جوان دست پیدا کند. بر همین اساس، مجموعه مدیریت شهری مشهد در دوره ششم خود با تمام توان متمرکز بر سرمایه‌گذاری در این حوزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در آیین اختتامیه نخستین رویداد اجتماعی «مغز بادوم» که باهدف تجلیل از پدربزرگ‌های دارای نوه متولد ۱۴۰۲ به بعد برگزار شد، اظهار کرد: شایسته است در ابتدا یاد کنیم از همه شهدا به‌خصوص امام شهیدمان و تجلیل کنیم از همه مجاهدان میدان رزم و مبارزه، میدان دیپلماسی و میدان خدمت. البته که که مهم‌ترین میدان امروز ما خیابانی است که ۸۸ شب به اراده ملت ایران از آن محافظت شده است.

وی افزود: حالا که به این بهانه دوباره بحث جوانی جمعیت به بحث اصلی این محفل تبدیل شده، لازم است اشاره کنیم به این واقعیت که کارزار کفایت فرزندآوری به دو فرزند، اشتباه بزرگی بود که به هر دلیل در دستورکار قرار گرفت و نتایجی این چنین دردناک برای امروز ما ایجاد کرد. بر همین اساس، مجموعه مدیریت شهری مشهد در دوره ششم خود با تمام توان متمرکز بر سرمایه‌گذاری در این حوزه است.

افزایش جمعیت، یک ضرورت راهبردی است

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: همان‌طور که این شب‌ها، زیست تازه و سبک زندگی جدیدی در شهر‌ها شکل گرفته و مردم پس از اقامه نماز مغرب و عشا به خیابان‌ها می‌آیند، این راهبرد مردم‌محور ثابت کرد که حضور خانواده‌ها در میدان می‌تواند تا چه حد حتی در حوزه‌های کلان، سیاسی و امنیتی مؤثر باشد. من از ابتدا در میان مردم بودم و این واقعیت را به چشم دیدم.

وی ادامه داد: با وجود مشکلاتی ازجمله فضای مجازی که باعث تغییر تدریجی سبک زندگی شده است، اما بازهم هیچ‌چیز نافی این ضرورت نیست که جمعیت باید افزایش پیدا کند. باور ما این است که ملت ایران از این پیچ تاریخی عبور خواهد کرد و پس از آن برای فتح قله‌هایی که در پیش دارد، باید به سرانه جمعیت جوانی دست پیدا کند که موتور محرک پیشرفت و توسعه خواهد بود.

فرزندآوری باورمند، نیاز امروز جامعه ماست

قلندرشریف تصریح کرد: شما می‌بینید حتی دولت چین با جمعیت عظیم خود بازهم با تک‌فرزندی مخالفت می‌کند. البته که در کشور ما نیز باید خدا را شکر کرد که هنوز در بسیاری از خانواده‌ها به‌خصوص در بافت روستایی، افراد تا نسل سوم و چهارم خود را می‌بینند و میانگین جمعیت خانواده‌ها حدود ۷ نفر است. این فرهنگ باید در شهر‌ها نیز ارزش شود؛ همانطور که در اواخر دهه ۵۰ و سرتاسر دهه ۶۰، خانواده‌ها فرزند می‌آوردند با این اندیشه که سرباز اسلام شود و در جنگ، حماسه‌آفرینی کند. این همان فرهنگ فرزندآوری ایدئولوژیک و باورمند است.

وی تأکید کرد: جوان‌سازی جمعیت، راهبرد یکتای همه ارکان در نظام اسلامی است. ان‌شاء الله به‌زودی ساختار معاونت فرهنگی در شهرداری مشهد نیز احیا خواهد شد که ابزار مؤثر عمل ما در حوزه‌های فرهنگی آینده خواهد بود. دولت، مجلس و همه دستگاه‌های متولی در این حوزه کمر همت بسته‌اند و امیدواریم با اراده مسئولان اجرایی و مدیران فرهنگی و ایمان مردم، تحقق وعده الهی نزدیک و نزدیک‌تر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.